REGISZTRÁLOKBELÉPEK

Gyakran ismételt kérdések

Nem, egyik sem.

Nem kérünk.

Mert mi azoknak a magánszemélyeknek szeretnénk segíteni, akik nem szeretnék ingatlanközvetítő segítségét igénybe venni. Ezek az emberek épp elegen vannak ahhoz, hogy létrehozzunk számukra egy olyan oldalt, ahol ezt megtehetik, úgy, hogy nem keresik őket 2 percenként ingatlanközvetítők.

Ez könnyen megtörténhet, ha más oldalakra is felkerül a hirdetésed a telefonszámoddal. Nálunk csak regisztrált felhasználók láthatják a hirdetők számát és csak ők foglalhatnak. Ha esetleg nálunk regisztrált az az ingatlanos akkor visszaél a helyzettel, lehetőséged van jelenteni és mi örökre eltávolítjuk a rendszerből.

Azért, mert egy hirdetőt sok komolytalan érdeklődő zavarhat meg hívásaival.A regisztráció segít abban, hogy szűrjük az ilyen kéretlen hívásokat, és biztosítsuk a hirdetők számára a nyugodt, hatékony kommunikációt. A regisztrációval kifejezheted komolyságodat és szándékaidat, ezáltal növelve a hirdető iránti bizalmat.

80nm lakás vagy ház általában 1-1,5 óra helyszíni munka - ebben benne van a fotózás is. Utána történik az utómunka, a helyszíni munka végeztével általában 24-48 óra elteltével kerül ki az IKNK-ra.

Igen, emailben elküldjük a végső modellt.

Jelenleg erre nincs lehetőség.

Az IKNK-nál tudjuk, hogy az ingatlanod nem csupán egy lakás. Azt te alakítottad olyanná, amilyen lett. Épp ezért igyekszünk segíteni abban, hogy lakásod méltó utódra leljen - olyanra, aki hasonló energiákkal bír. A mi rendszerünkben nincsenek ingatlanosok! Kizárólag a tulajdonosok által feladott hirdetésekből tudnak válogatni a potenciális vevők. Széleskörű segítségnyújtást kínálunk, hogy a szándék és az akarat a legoptimálisabb módon találkozzon.

Amennyiben hirdetni szeretnél, nincs más dolgod, mint regisztrálni, feladni a hirdetést, majd megjelölni a foglalási naptárban, hogy mikor tudod fogadni a vevőket.

Amennyiben érdeklődő / potenciális vevő vagy, csak regisztrálnod kell. Ezután szabadon nézelődhetsz a rendszerünkben lévő ingatlanok között. Foglalj időpontot a hirdetők által megadott időpontokban, találkozzatok a helyszínen és tekintsd meg az ingatlant! Talán épp az lesz álmaid otthona.

» Bővebben

A hirdetéseket moderátoraink ellenőrzik, mielőtt kikerülnek. Az ingatlanosokat személyes adataik alapján, szúrópróbaszerűen szűrik, valamint a felhasználók is jelenthetik őket. Ezután az IKNK által azonnal kizárásra kerülnek az oldalról.