REGISZTRÁLOKBELÉPEK

Bemutatkozik
Ügyvédünk

Az ingatlanvásárlás vagy eladás, bérbeadás vagy bérbevétel, vagy akár vitás ingatlanügyek esetén, mindenki számára fontos a jogi tanácsadás és a megfelelő jogi képviselet biztosítása. Az ingatlanügyek bonyolultak lehetnek, és gyakran felmerülnek olyan jogi kérdések, amelyek megoldásához szakértő segítségre van szükség.

Az én célom az, hogy az IKNK felhasználóit hatékonyan segítsem az ingatlanügyekkel kapcsolatos minden jogi kérdésben. Tapasztalt ügyvédként és elkötelezett szakemberként büszkén kínálom az online ingatlan adásvételi szerződések intézésének lehetőségét is, hogy Önnek még kényelmesebb legyen az ügyintézés.

Ingatlanügyekkel kapcsolatos jogi kérdésekben IKNK felhasználók részére kedvezményes ügyintézés.

dr. Brandt Eszter

egyéni ügyvéd

Székhely: 2040 Szeged, Tisza Lajos krt. 7-9.

Milyen előnyőkkel jár az, ha hozzám fordul?

Praxisomban a polgári jog területén előforduló kérdésekben nyújtok segítséget a hozzám forduló Ügyfeleknek, akik között magánszemélyek és a gazdasági élet szereplői is megtalálhatók.

  • Kedvezményes árat biztositok az IKNK felhasználóinak
  • Személyre szabott tanácsadás és egyedi megoldások nyújtása az Ön igényeinek és helyzetének megfelelően.
  • Teljes körű jogi képviselet és adminisztratív támogatás az ingatlanügyekben.
  • Online ügyintézés, amivel nem kevés időt és energiát sporólok meg ügyfeleimnek

OKIRATSZERKESZTÉS

Adásvételi-, ajándékozási, megbízási, bérleti, jelzálog, építési, vállalkozási, stb., elkészítése, ingatlan átruházásával/megszerzésével összefüggő adóval és illetékkel kapcsolatos tájékoztatás, ingatlan átminősítésére irányuló eljárás, valamint teljes körű képviselet a földhivatali és más hatóságok előtt, öröklési joggal kapcsolatos öröklési, tartási szerződés, halál esetére szóló ajándékozás, stb. Valamint végrendelet elkészítése.

TANÁCSADÁS

Online környezetben személyre szabott tanácsokat nyújtok az ingatlan adásvételi folyamat minden lépésében. Ez lehet telefonos konzultáció, videohívás vagy akár e-mailen keresztül történő kommunikáció. Segítek megérteni a szerződésben foglalt feltételeket, felhívom a figyelmet potenciális kockázatokra, és válaszolok minden kérdésre vagy aggodalomra.

Dokumentumok előkészítése és ellenőrzése

Elkészítem vagy ellenőrzöm az adásvételi szerződés tervezetét. Megvizsgálom a szerződést, hogy biztosítsam annak megfelelőségét a jogi előírásoknak és az Ön érdekeinek. Javaslatokat is tehetek a szerződés javítására vagy kiegészítésére a jobb védelem érdekében.

Kommunikáció más felekkel

Képviselem Önt az online kommunikáció során más felekkel, például az ingatlantulajdonsossal vagy más ügyvédekkel szemben. Ez magában foglalja a személyes vagy az online csatornákon keresztüli tárgyalásokat és a szükséges információk cseréjét.

Online aláírás és tranzakciós folyamatok

Online platformon kezelem az aláírást és a tranzakciókat. Az elektronikus aláírások lehetővé teszik, hogy távolról is aláírja a szerződést, ami gyorsabb és kényelmesebb lehet Önnek. Segítek az elektronikus aláírási folyamat megértésében és végrehajtásában.